onsdag 4 september 2013

Härligt med sol idag igen :)

Hej och god morgon!
Idag känns det som en skön dag och den börjar som vanligt här i min fåtölj med kaffe och smörgåsar. Jag känner att det är den skönaste tiden på hela dagen och igår då jag skulle iväg så tidigt blev det inte alls en lika bra dag som det brukar:)
Snacka om att man är en vanemänniska verkligen.
Det är skönt att ha rutiner och att allt liksom är som vanligt och ingen stress eller jäkt, utan jag sitter här i några timmar och bara är varje morgon och så skriver jag ju förstås.

Idag ser det ut som att det ska bli en lika fin dag som igår och det tackar jag för:)
Jag vill verkligen ha solen framme så det blir lite varmt,  jag känner mig så mycket gladare och piggare då solen är framme.
Jag gillar verkligen hösten med alla fina färger som snart blir och luften är så härlig och det luktar så gott.
Nu är jag förkyld så jag inte känner någon lukt alls förstås, men jag och Marielle pratade om hösten igår och hon gillar den lika som jag.
Man kan liksom andas på ett annat sätt, eller det känns lättare att andas och luften känns så frisk och härlig.
Hösten är också en bra årstid för att köpa nya kläder, eller att få klä på sig lite mer än man gjort på sommaren.
Alla årstider har ju sitt men jag gillar hösten bäst av alla årstider egentligen,  men förut har jag gillat vintern jättemycket också, men det var innan jag blev sjuk.
Nu på vintern sittande i rullstol och jag inte kan hjälpa till att skotta eller något så känns den mest jobbig och tråkig, och jag är ganska säker på att jag tänker gå mer eller mindre i ide när vintern kommer.
Jag köpte en ny vinterjacka som jag tyckte var jättefin när vintern var slut förra året, så det ska bli roligt förstås att använda den lite, men det är lite krångligare att klä sig snyggt nu då man sitter bara.
Det var skillnad då jag var frisk och stod upp och fungerade som vanligt, då satt ju alla kläder på ett helt annat sätt än nu.
Det är en önskan och dröm jag har, att kunna ha kläder och få känna mig fin och fräsch och inte som nu att det känns byltigt och tråkigt allting man sätter på sig bara för att det är krångligt att få det bra.

I morse drömde jag om Maria, ja det var en lång dröm och jag minns inte allt, men jag minns att mitt framför ögonen växte det upp ett jättestort rabarberblad och jag hann inte ens få fram kameran innan den växt klart haha :) Jag har så många drömmar så jag kan ju undra vart allt kommer från.
Jag har drömt mycket och mycket otäckt under alla år, men nu har dom otäcka blivit mindre otäcka och det är mest konstiga nu för tiden.

Idag ska jag njuta här med min kaffekopp och lite senare idag ska jag nog åka ner till stan och lämna tillbaka några filmer igen som vi hyrt.
Får se hur det går att ta mig in där idag, men jag ska ta med telefonnumret så får dom annars komma och öppna till mig.
Jag ska också åka till Engelbrekts vårdcentral en sväng för att hämta några plåster  som jag ska få prova och se om jag gillar.
Jag ska ha dom runt min kateterslang så jag slipper se själva hålet, usch jag tycker det är lite äckligt faktiskt och jag har inte velat titta på det än haha:)
Jag hoppas det vänder så jag tycker det är lite mindre äckligt framöver, men just nu är det ingen hit alls.

Det blir nog en skön tur om vädret håller i sig och så får jag lite sol på mig, härligt härligt.

Jag hoppas som vanligt att alla får en fin dag idag lika som jag får.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar