tisdag 10 september 2013

Nu har jag fått nog!

Mina älskade busungar då vi var på Astrid Lindgrens värld!
Hej hej!
Ja nu har jag fått nog!
Jag har fått nog av den här jäkla förkylningen som gör att mina dagar blir så himla jobbiga.
Jag skulle gärna vara förkyld ibland om jag kunde få vara det ordentligt och med riktiga förutsättningar liksom.
Nu kan jag inte hosta då min kropp inte orkar med, så hur schysst är det liksom att ge mig förkylning efter förkylning då det ju är super jobbigt för mig,  och jag blir helt färdig efter en host attack.
Nej inte schysst alls tycker jag, mån tro vem som bestämmer det liksom?

Jag har fått nog av dumma elaka människor också, jag har inte så många i mitt liv, men det finns några få som verkligen beter sig illa och som är superelaka och dumma.
Jag har fått nog av alla ego människor som bara plöjer på utan att bry sig ett dugg om konsekvenser eller om andra människor.

Jag har verkligen fått nog av spindlar, och den jag tappade bort häromdagen har inte dykt upp någonstans än. Dom är baddare på att gömma sig tydligen och jag kan lova att då den kommer fram så kommer jag att känna igen den,  för den hade speciella äckliga krokiga spretiga ben, usch och blä vad jag har fått nog av spindlar!


Det finns många saker man får nog av och just nu är dom saker ovan dom som  gäller för mig haha :)

Jag vill ju bli helt frisk från förkylningen nu och känna mig pigg så att jag kan börja med medicinen mot alla mina spasmer, doktorn och jag bestämde att jag skulle vänta tills jag blev frisk innan jag skulle börja med medicinen.

Tråkigt att vänta men då man är sjuk får man ju lov att vänja sig med väntan.
Man får vänta på tider till läkare, röntgen och ja man får vänta på allt faktiskt.
Det är jobbigt att behöva vänta hela tiden då man blivit sjuk, man har inte tid med det utan man vill ha besked direkt och hjälp framför allt.

Just nu då jag liksom redan har mitt, så gör ju inte väntan på en doktor så mycket.
Men innan jag fick hjälp var det fruktansvärt med all väntan och jag stod inte ut med det egentligen, men man har ju inget att välja på just då utan måste gilla läget.

Väntan att bli frisk från förkylningen kan ju också vara dryg känner jag och även om det bara är en vanlig förkylning som man inte ska behöva gnälla över alls så gör jag det ändå haha :).
Jag tänker faktiskt få gnälla lite nu då jag inte kan hosta och det kan kännas som man ska dö av andnöd flera gånger om dagen, men jag vet ju att det är övergående:)
Det är inte alls så att jag vill att någon ska tycka synd om mig, men jag vill tycka lite synd om mig själv kanske haha :)
Roligt kort på Bella :)
Men vad är en förkylning eller en spindel i jämförelse med elaka dumma människor egentligen?
Jag har verkligen fått nog för länge sen av alla dumma människor,  och i mitt liv har jag haft några stycken som verkligen varit dumma.
Dumma mot mina älskade barn fast det är mig dom velat vara dum emot egentligen.
Sorgligt att vuxna människor som är föräldrar inte kan förstå vad dom blir att göra mot barnen då det är deras mamma dom vill åt liksom.
Mig får egentligen vem som helst vara dum emot, för jag är så stark i mig själv nu att det inte bekommer mig, men när det är barnen som blir drabbade gör det mig vansinnig.
Nu vet jag att det inte hjälper ett dugg att bli vansinnig eller arg tillbaka, utan dom får lov att hållas med det dom håller på med om dom ens har en aning om det.
Jag tänker aldrig ge mig in i deras sandlådelek mer, jag har fått nog för länge sen!
Det är dom själva som förlorar i längden och det är dom som mår sämst egentligen av allihop.
Men som sagt så ska inte mina älskade barn få lida för att "vuxna" människor inte alls kan bete sig som vuxna.
För ett gäng år sedan var jag inte så stark som jag är nu i mig själv, och då kunde jag bli ledsen över saker som sades, men nu ärligt talat rör det mig inte i ryggen,  och jag älskar mina tjejer mest i hela världen och kommer alltid stå upp för dom.
Sorgligt för dom som är föräldrar som inte kan förstå eller känna kärlek till sina eller sitt barn som faktiskt är barnets rättighet.
Barnen ska älskas av sina föräldrar och jag kan lova, att jag inte behövt anstränga mig en enda sekund för att göra det! Dom är verkligen det viktigaste i mitt liv!

Min älskade Marielle:)
Min älskade Melina:)
Nu har jag hunnit äta frukost och faktiskt cyklat lite i min maskin här och ute håller några killar på att lägga ny asfalt.
Det var några andra som gjorde det förut i sommar, men det blev inte alls bra så nu gör dom om hela proceduren och jag hoppas det ska bli riktigt bra.

Efter första gången blev det aldrig riktigt torrt på något vis och så fort det var soligt så klibbade asfalten, och det är ju inte skoj att få in en massa svart in på våra nylagda golv,  och jag kan ju inte städa efter min rullstol själv.
Nej nu blir det nog bättre och blandningen dom gjort ska förhoppningsvis härda och stelna som det ska.

Solen kikar fram lite då och då så vädret verkar blir bra idag, men i morse såg det verkligen ut att bli regn.
Skönt om det låter bli att regna och på eftermiddagen kan jag nog åka ut på altanen i allfall så jag får lite luft, för där nya asfalten görs ska jag nog låta bli att åka på idag.

Jag hoppas att alla får en fin dag idag.

Kram kram på er!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar