söndag 22 september 2013

Marielle 20 år idag! <3

Hej och god morgon eller det är faktiskt förmiddag för många nu :)

Jag vaknade till en grå mulen lite regnig dag idag, inge kul alls jag som var på sånt pysselhumör och jag hade tänkt att göra så mycket idag.
Men nu gör det ju egentligen inget att det regnar, men för mig som tänkte ta rullstolen till affären för att köpa några ljung och andra blommor så känns det lite sådär haha:)
Det kanske blir lite fix och grej inne till att börja med istället och så hoppas på att vädret blir lite soligt och fint på eftermiddagen istället.

Ja,  ni förstår ju vad jag menar tror jag :)

Jag har sån lust att göra fint vid våran ytterdörr och trappa upp där jag har min hiss, för just nu ser det verkligen bara tråkigt ut. Jag har en låda jag vill att Gert ska skruva upp så vi får se om det blir som jag tänkt. Jag har en bild i huvudet hur jag vill ha det så jag ska försöka få det så till slut.



Igår spelade Gert korpenfotboll, dom sista matcherna för säsongen och hans lag vann hela alltihop!
Gerts lag var det enda laget där hela laget bestod av "gamla gubbar" haha, nej då dom är inga gamla gubbar, men äldst om man tänker på alla andra lag haha.
Roligt för dom och jag tittade på första matchen vid tolv igår och sen for jag till stan för att fixa det sista grejerna inför Marielles kalas.



Marielle fyller 20 år idag och det är svårt att förstå att det var 20 år sedan jag fick min lilla supersöta tjej till världen.
Ja ni som läst min blogg förut vet ju att jag älskar henne och hennes lillasyster Melina mest i hela världen. Dom betyder verkligen allt.

Mina älskade tjejer, världens bästa systrar <3
Idag mår nog inte Marielle allt för bra kan jag tro, då det blev partaj igår kväll, men jag hoppas dom hade en super rolig kväll och att det är skapligt idag.
För mig är det oavsett ålder viktigt att ha ballonger och få göra fint då det ska vara kalas.

Oscar och Melina <3

Nu sedan jag blivit sjuk har det inte blivit så mycket sånt pyssel alls, och då Melina fyllde för en månad sedan så fick hon inga ballonger:(
Inte meningen alls förstås, men då Gert inte tycker sånt är viktigt alls och jag kanske inte har energin själv så blir det inte att jag vill tjata och säga till om det.

Nu hade jag massor av energi just då och köpte kort och ljus till kakan och jag kände mig faktiskt som vanligt:) Lika glad och förväntansfull som jag alltid är då någon av de mina fyller år:)

Ballonger fixas :)

Daniel tar en vilopaus i solen :)
Marielles Daniel fick offra sig att blåsa upp ballonger och sen sätta upp dom.
I vårat vardagsrum har vi inte lampor i taket så där hängde vi upp ballonger istället och vem vet, det kanske är ballonger man ska ha istället för lampor haha.
Nej då vi ska nog hitta några till slut.
Jag har inte letat alls, utan tänker att jag nog dyker på dom rätta en vacker dag.



Det blev kött och potatisgratäng till mat och när jag skulle försöka steka kött gick det bra en stund, men sen ville inte min arm vara med alls.
Jättesvårt att vända med tången och knipa ihop samtidigt. Men jag försökte iallfall och gjorde så gott jag kunde.
Marielles kompisar Amanda och Sara kom också och käkade med oss,  så det blev en mysig kvällning.

Daniel, Amanda och Sara:)

Efter att vi ätit och fikat for dom äldre iväg för att fortsätta festandet och vi andra blev kvar hemma.
Vi såg på "hur många lingon... " på tv:n innan vi gick och la oss.
Vi har sett den filmen förut, men såg den igen och den är så härlig och man blir så glad av den.
Jag skulle verkligen om jag var frisk vilja jobba med sånt och jag är säker på att jag skulle passa som det.   Jag skulle också vilja jobba med utlänningar som kommer hit , och hjälpa dom in i vårat samhälle. Ja om jag någonsin skulle bli frisk så skulle jag inte vara ledig enda dag tror jag, jag skulle jobba på med det jag brinner som en tok för.


Nu skulle jag förstås vilja jobba på mitt gamla jobb på granngården också så jag vet inte hur jag skulle få ihop det, men på något vis skulle det få lov att gå.
Ja drömma måste man ju få göra och det gör jag verkligen, drömmer och hoppas!

Min syster Angelica:)

Hennes Jennifer som är en riktig pysselfia :)

Och hennes fina Amalia, kusin Amalia :)
Idag blev det ett kortare inlägg än det brukar, haha men det beror inte på att jag inte  har något att skriva utan det beror på att alla vaknat här hemma och då är det lika bra att ge upp lite haha, jag kan inte koncentrera mig alls med folk runtomkring.

Oscar, Melina Simon och Amalia :)

Ha nu en fin dag alla, trots att vädret inte just nu vill vara på topp!

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar