fredag 9 augusti 2013

Elenor och jag mot hela världen! :)

Hej och godmorgon!
Jag börjar dagen med kaffe som vanligt och när jag gick in på facebook för en stund sedan så hade jag fått ett jättefint inlägg från min bästa vän Elenor som var till mig igår och hälsade på lite.

Tack för att du alltid finns för mej. Tack för att du alltid lyssnar, är lojal, förstår. Tack för att du hejdar mej när jag behöver det, att du får mej att tänka rätt igen. Tack för att du alltid accepterar mej precis som jag är, hur jag än är. Tack 

Jag och Elenor har varit vänner ganska länge, men jag har lite svårt att minnas riktigt hur länge, men jag vet att då jag fyllde 30 år 2000,  så var vi redan vänner då sedan ett bra tag.
Vi har alltid funnits för varandra och alltid stått upp för varann om det behövts.

Det har liksom varit Elenor och jag mot hela världen haha:)
Det stämmer faktiskt,  för ofta har det känts precis så, att det bara varit hon som förstått och vetat hur det varit.

Lilla Alve fick följa med hit :)

Livet har ju inte precis alltid varit så lätt, och när det varit som värst för mig, så har hon funnits och stöttat och bara funnits,  och alltid trott på mig.
Så himla himla viktigt har det varit,  och om jag inte haft henne som min vän under alla jobbiga år, vet jag faktiskt inte hur det skulle gått för mig i allt elände som var.
Jag är förstås lika glad att jag har henne som min vän fortfarande och det är så viktigt med människor som bara finns där.
Nu har jag inte alls såna problem eller jobbigheter som då längre,  utan känner mig stark och vet att jag fixar det mesta, men om det skulle bli så igen så vet jag att hon finns där.

Fina Elenor

Vi ses inte alls ofta och vi ringer inte hellre till varann haha för det tar så lång tid då tycker vi båda två, och ingen av oss orkar prata såå länge i telefonen :)
Tur att vi är lika så ingen av oss blir sur på den andra.
Vi skickar sms eller skriver på datorn ,så kontakt har vi iallfall hela tiden:)
Om någon av oss ringer den andra så vet vi att då är det något viktigt och kan vi inte svara direkt så ringer vi upp så fort vi bara kan!
Elenor fick ett samtal av mig på väg hem från Fagersta då jag jobbade där på Intersport för flera år sedan som hon nog aldrig glömmer, och hon blir lite rädd då jag ringer att det ska vara något hemskt igen har hon sagt.
Min pappa valde att inte leva längre och min syster hade ringt mig på jobbet och berättat, det blev ju chockartat och självklart ringde jag först Gert på vägen hem och sen Elenor.
Nu om vi ringer varann och om jag ringer henne så pustar hon ut när hon hör att det inte är något hemskt som hänt.
Jag hoppas förstås att det aldrig aldrig händer något så hemskt och tragiskt igen.

Vi har varit med om så mycket saker som hänt och känner varann så väl, och jag är så glad att hon finns i mitt liv.

Alve gillar Gert :)

Imorse kom Alexandra och Bualee för att hjälpa mig, det är Alexandras sista dag idag :(
Såå himla tråkigt nu när dom "braiga" sommarvikarierna slutar och jag hoppas verkligen att dom får vara kvar och rycka in på timmar om inte annat.

Fina Alexandra:)
Jag har en "Alexandrafrisyr" idag och Alexandra tog kameran och knäppte ett kort på mig haha:)


Vad vore jag väl utan min kära hemtjänst tjejer och ibland killar också förstås.
Jag fick ta en liten paus i mitt skrivande då tjejerna kom för att hjälpa mig att träna lite.
Jag har nu hunnit stå en stund på min tipp bräda och det gick riktigt bra att få ner mig och framför allt få upp mig därifrån då jag var klar.
Det är inte lätt att få upp mig från liggande ställning då magen och resten av kroppen nedåt är spastisk och stenhård haha :)
Men det gick jättebra idag om man jämför med andra dagar så det var skönt.
Det känns ju lite gruvsamt annars då man känner att man är osäker och att det är krångligt och tungt att lyfta mig då jag ska upp igen.

 
Bualee är så härlig och bra och hennes roliga ord som dyker upp stup i ett skriver vi upp på svarta tavlan :)
Idag så undrade hon om jag skulle ha ett spännband i luggen tex haha :)
Hon menade förstås ett hårspänne!




Ja,  dagarna hinner inte bli tråkiga precis kan jag lova, och jag är så tacksam och glad.

Jag fick höra att Johanna gjort sig illa och inte kunnat jobba sina sista dagar och jag hoppas det går över fort så hon blir frisk igen.
Hon är en sån härlig underbar tjej så man kan verkligen inte annat än tycka om henne :)
Kram till dig Johanna!
Idag är en sån skruttdag ute om man tittar på vädret, men snart kanske solen och sommaren kommer tillbaka lite, och vårat blivande gräs behöver verkligen regn och vatten den, så det gör inte så mycket med lite skruttväder :)
Det vore förstås bäst om det regnade på nätterna och var fint på dagarna, men än vad jag vet så finns det ingen som kan bestämma det:)


Som ni ser så saknas lite gräs här och där och det är liksom bara tuvor haha:)
Det blir nog bra till slut och vi får nog så lite mer nu till hösten,  så det tar sig till våren tror jag.
Lärde mig på granngården då jag gick en liten gräsutbildning att det var bra och bäst att så på hösten då det ju är fuktigt, så så får det bli!

Nej nu ska jag göra ingenting tills dom kommer nästa gång då jag ska försöka mig på att sätta mig i min rullstol, just nu sitter jag eller halvligger i min fåtölj.
Jag känner att jag är lite trött så jag ska nog försöka att vila mig lite då det är lugnt och tyst här hemma.
Ha nu en fin dag trots vädret och så skriver jag nog säkert imorgon igen.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar