torsdag 8 augusti 2013

Östen gjorde min dag!

Hej och god morgon!

Det blir många kort på våran lilla kanin så man kan kanske nästan tro att jag har en kaninblogg :).

Hon är så himla söt tycker jag så jag har svårt att låta bli att ta kort, och på det här kortet har hon sträckt ut sig i solen med hela hennes längd och hon ser ut att njuta.

Idag har jag en Helena frisyr igen :), och Bualee har fixat frukost till mig och jag sitter nu med min kopp kaffe och njuter.
Jag är så glad att jag började med kaffet igen, och även om det kanske egentligen inte är så nyttigt, så gör det iallafall mitt liv lite rikare känns det som.
Låter säkert lite konstigt, men när man saknat något varenda dag i ett år tror jag nästan det var, så känns det som att saknaden försvunnit och ett lugn har infunnit sig istället.
Man kan tro kanske att jag skriver om något helt annat, men det är faktiskt bara kaffet :)

Jag måste få berätta om något fantastiskt som hände igår!
Jag bestämde mig för att åka till Konsum och köpa mig en glass bara för att jag behövde komma ut lite, jag vill inte vara trött och slut hela tiden, så om jag tar en promenad varenda dag någonstans så har jag ju iallafall gjort eller varit någonstans liksom.

När jag kom farandes i min rullstol alldeles utanför Konsum var det en röst som ropade hej Nina.
Jag kände igen rösten och tittade mig omkring, och där i en bil satt Östen!!
Det blev nästan läskigt och så underbart fantastiskt samtidigt!
Tänk att han kände igen mig efter så många år, jag måste vara mig lik haha:)
Det kändes så konstigt att han just igår, just då satt där och såg mig. Han hade ingen aning om att jag bodde nära där och han visste inte att jag satt i rullstol och ändå såg han att det var jag! Det måste varit ödet!
Det måste varit femton år sedan jag träffade honom sist, då jobbade jag på SJ och han var in och köpte biljetter av mig.
Han är sjuk och har varit i många många år och jag har tänkt ofta på honom och undrat hur han har det. Jag blev så himla glad och lycklig och han gjorde verkligen min dag!
Hans mamma som ska fylla 83 år var inne i affären och handlade lite och det var jätteskoj att få träffa henne då hon handlat klart och vilken krutgumma!
Jag tyckte om henne från första sekunden och hon verkade så underbart gullig.

Vi bestämde att vi skulle höras av någon gång då dom ska till stan och handla igen så jag kan åka och möta upp dom, jag längtar redan!
Jag tog kort på dom utanför affären så jag kunde visa mina tjejer och Gert vilken Östen är, jag har ju pratat ofta om honom under åren men dom har aldrig träffat honom.

När jag varit in och köpt en glass efter att dom åkt hem så hade jag verkligen ett leende på läpparna och jag var så himla glad.
Östen gjorde verkligen min dag igår och hans mamma också förstås, och jag kände mig så glad hela kvällen.

Marielle och Melina var till Söderbärke igår kväll på bilbingo, dom vann inget, men dom hade nog en rolig kväll är jag säker på. Vi bestämde att jag ska följa nästa gång, och det blir skoj och vem vet, man kan ju faktiskt vinna även om det ju inte är så troligt:)

Bualee har bestämt att jag ska stå på tipp brädan idag, det är bra hon bestämmer lite över mig så det blir någon ordning.
Mitt vänstra ben vill verkligen aldrig stå nu för tiden, så det är nog bra att jag står på brädan för då har det liksom inget val.
Då är jag ju fast spänd och benet och foten kan inte sticka iväg någonstans.

Min kompis och bästa vän Elenor ska komma förbi idag, det blir jätteskoj för nu har vi inte setts på jättelänge. Men även om det blir långt mellan gångerna vet vi ju att vi har varann och finns ändå och det är så vänner ska vara tycker jag.

Det ser ut att bli en mulen dag ute idag, men för mig känns det ganska skönt faktiskt.
Det har på slutet känts lite jobbigt med värmen. Jag som alltid varit en soldyrkare kanske håller på att ändra mig lite känns det som eftersom jag tycker det är jobbigt när det blir för varmt.
Det är nog min sjukdom som gör det tror jag och jag vet att andra med Ms också har det jobbigt med värmen, men många tycker också att sjukdomen känns bättre av värmen.
En konstig sjukdom som är olika för alla som blir drabbade, det verkar och känns faktiskt som det är olika för alla, eller iallafall olika för många.

Ha en fin dag idag trots att det är mulet ute, det blir säkert sol och fint snart igen.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar