tisdag 27 augusti 2013

Jag är så glad att jag är mina barns mamma :)


Hej och god morgon!
Nu sitter jag som vanligt här med en kopp gott kaffe och njuter av att bara få finnas och vara.
Det kan tyckas lite konstigt kanske nu då jag är ganska sjuk, men faktiskt så känner jag det så.
Jag brukar få en riktig lycko känsla varenda dag och ibland flera gånger om dagen.
Det är verkligen lycka och kärlek på riktigt,  från hjärtat!
Svårt att förklara känslan, men den är super härlig och jag önskar att alla fick känna den varenda dag.

Jag kan känna sån kärlek till en del människor och ofta till en del jag egentligen inte alls känner, men mest är det till mina älskade barn förstås som betyder så mycket och som är världsbäst!

Dom har fått växa upp med så mycket tok och jag är så glad att jag alltid funnits där och stått upp för dom och älskat dom.
Det är så himla ofattbart att en förälder bestämmer sig för att sluta ha kontakt och bestämmer sig för att dom inte finns längre, att dom inte är hans barn längre? Hur går det till liksom?
Tjejerna har fått höra nu att han inte anser sig vara deras pappa.
I och för sig så har han ju  inte hört av sig till dom på många många år, men att som förälder säga till folk att han inte har dom,  utan bara två pojkar gör ju att man kan undra hur det är ställt ?

Som jag skrivit förut så är jag verkligen glad att jag är mina älskade fina tjejers mamma som alltid kommer att finnas för dom och jag är glad och stolt över vad dom blivit och vad dom är.
Trots allt jobbigt dom fått lov och får lov att gå igenom så är dom starka tjejer som vet vad som är rätt och fel.
Inget barn ska behöva gå igenom det mina har gjort och även om jag förstås önskar att det aldrig blivit så som det blivit, så är det det bästa beslut jag tagit i hela mitt liv, att lämna.
Det beslutet för många år sedan har lett till massor av jobbiga år, men vi skulle aldrig ha blivit dom personerna som vi är idag jag och tjejerna.

Marielle skrev ett inlägg igår på facebook:
jag tror inte det finns någon jag hatar så mycket som dig, men ändå så är jag så jävla glad över allt du gjort mot mig annars hade jag inte vart den enastående person som jag är idag, så tack som fan!

Ja det är inte klokt någonting och det gör mig arg som tusan, men samtidigt så är det ju så sorgligt att en del människor inte kan vara snälla och i vårat fall inte vuxna alls.

Jag ser på face book att en del människor saknar sina barn och skriver att mamman tex har försvunnit med barnet och vill ha hjälp av alla att höra av sig om någon ser dom.
Det är läskigt tycker jag att en del faktiskt delar såna statusar,  och faktiskt kanske förstör livet för dom som försöker hålla sig undan.
Jag skulle själv velat försvinna med tjejerna då dom var små, gå under jorden typ, för att dom skulle få må bra. Ingen ska få vara dum mot barnen och göra dom illa varken fysiskt eller psykiskt.
Dom som håller sig undan kan ju ha haft ett rent helvete och den som letar kan ju vara en riktig idot, en farlig människa som är elak och dum.
Det är en sak om polisen söker efter människor och man delar via missing people, men om någon privat skriver så vet man inte vad det är för en person.
Det kan vara en riktig psykopat, usch det finns så himla många människor som inte alls är bra och som inte vill andra människor väl.

Idag blev det ett litet tråkigt inlägg märker jag, men jag behövde få skriva av mig lite och det har hänt massor och det har kommit sms som varit helt tokiga, både till mig och till tjejerna,  så man får liksom lite nog.

Idag ska Gert sluta tidigare på jobbet och vi ska åka iväg lite på en dagskort semestertur han och jag. Åka iväg och äta lite och ha en skön dag nu då solen skiner.
Vi kommer alldeles säkert få en skön eftermiddag och Kristina har varit här på morgonen och fixat till mig i håret så fint, så det blir skoj att åka iväg.

Jag hade tänkt att ha mina favorit jeans som är korta och mjuka, men med min kateter påse som jag måste ha någonstans,  och vi ska ju kunna tömma den lite enkelt så fick det bli ett par andra byxor :)
Jag vill ju helst att det ska vara enkelt och slippa krångel.
Jag har ju inte vant mig vid att ha katetern än och jag är orolig över slangen i magen som inte får ramla ur haha:) Det är ett jäkla kollande för mig så slangen är okej hela tiden.

Till slut vänjer jag mig nog och just nu är jag superglad att jag har satt in den så jag kan åka vart jag vill, och att jag kan vara borta hur länge jag vill utan att behöva oroa mig över att kissa på mig.

Livet blev så mycket enklare och till slut kommer nog jag och slangen faktiskt vara bästa polare :), men det verkar dröja haha:)
Jag har blivit så mycket friare och behöver inte fokusera på toalettbesök hela tiden och det är jätteskönt verkligen.

Jag och Marielle hjälptes åt igår att söka jobb och det blev en hel del jobb sökta, det blir spännande att se vad som händer och om hon får komma på någon intervju, men det tror jag absolut att hon får.
Det är inte så lätt att veta vad man vill göra i den åldern, inte i någon ålder egentligen haha, och man lever ju bara en gång, så det gäller att våga och testa!
Marielle är en tjej om verkligen både vågar och vill, så det blir alldeles säkert bra till slut:)

Melina ska gå på moppe kurs i helgen och det blir skoj för henne, hon har pratat om det ett tag nu, men det kostar ju mycket så det är inte bara att anmäla och gå.
Det blir roligt för henne och om vi får tag i en moped sen så kan hon ju åka till Oscar när hon vill och om moppen krånglar hoppas jag att Oscar vill förbarma sig och laga eftersom varken Gert eller jag kan sånt :)
Helst så ska ju maskiner bara fungera och fungera, så jag hoppas på det.
Det blir ju vinter snart och då blir det ingen moppe körning, men till våren blir det ju super att hon kan ta sig vart hon vill.

Nu ska jag göra ingenting en stund innan Gert kommer hem och vi tar oss en tur, det ska bli en skön fin dag med massor av sol, det gillas verkligen!

Jag hoppas alla får en lika fin och bra dag som jag kommer att ha.

Kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar