lördag 31 augusti 2013

Och så gjorde jag det igen!

Hej och god förmiddag!

Idag var det lite ruggväder ute och det känns tråkigt då jag ju velat åka på loppis idag egentligen.

Jag blev igår förkyld och har haft en ganska jobbig natt och känner mig väldigt frusen, så här sitter jag med två filtar och en varm vetekudde och ska nog vara glad att det är skrutt väder ute kanske.
Det är nog ingen hit för mig att gå ut nu då jag känner mig lite skruttig och vädret känner sig lika som mig :) Men med mycket kläder och bra sällskap så går allt förstås:)

Jag tycker det känns som jag nyss varit förkyld så det är bra onödigt att bli det nu igen:)
Men men det är bara att tacka och ta emot och hoppas det går lika bra som förra gången.
Jag har ju väldigt svårt att hosta då kroppen inte orkar som förut, så det är faktiskt bara därför som jag verkligen inte vill vara förkyld, och isåfall förkyld utan hosta haha:) Jag får avvakta någon dag och se hur det blir den här gången.

Igår då Gert kom hem från jobbet tog vi oss en sväng först till stan och efter det åkte vi upp till rusta där jag tänkte köpa en matta till vardagsrummet jag sett förut.
Jag fick ju presentkort av min syster då jag  fyllde år och jag ville ha det till mattan.
att
Vi skulle till Engelbrekts vårdcentral först innan dom stängde,  för att hämta lite medel som vi kan spola min kateter med. Vi ska göra det varje måndag så det var viktigt att jag hämtade hem det så det finns på måndag morgon.

När vi varit där ville jag till hemma kväll för att köpa några kolor, ja nu har jag fått en ny favorit och det är laktits kolor som finns där. Vi hyrde några filmer då vi ändå var där.
Jag hade inte ätit lunch, mer än ett par ägg så jag köpte en toast på pelles kiosk :)
Alla känner väl igen den här skylten?


När jag käkat upp toasten så åkte vi förbi choklad butiken? ja tänk att jag bott här ett tag och innan så bodde jag ju i Smedjebacken,  och ändå visste jag inte att det fanns en choklad butik? Nu då jag vet att den finns så ska den stänga?! Typiskt :(
Jag om någon borde vetat det eftersom jag verkligen älskar choklad!
Haha,  hur som helst så lyckades jag få med Gert in där och vi köpte några praliner. Jag har inte ätit upp dom än, men ikväll kanske jag lyxar till mig och äter en pistage chokladbit som jag köpte.


Den vita är Gerts, dom andra är mina :)
När vi varit in på choklad butiken så åkte vi ner mot piren och bakom Abb för att till slut komma till Lyviksberget.
Jag upptäckte på väg upp för berget att mitt batteri inte var laddat så bra och att det började sina. Typiskt mig och sist det hände lovade jag mig själv att det aldrig skulle hända igen.

Som tur var fanns mattan kvar och det fanns bara en, så då slog jag till och jag är säker på att det kommer bli kanon då vi lagt den där den ska vara och det är fint runtomkring.
Inredare är verkligen ett dröm yrke och då isåfall med obegränsad ekonomi.
Jag menar alltså att man ska kunna inreda och fixa precis så som man vill det ska se ut och så som det ser ut i mitt huvud utan att behöva tänka på att pengarna är slut :)
Jag har i många år haft lätt för att se i huvudet i bilder hur jag skulle vilja fixa, så jag skulle nog kanske vara lite bra på det om jag hade det som jobb:)


Jag köpte min fina matta och på väg nedför berget så hade jag bara tre röda prickar kvar på rullstolen, som betydde att det var dags att ladda:)
Usch jag får verkligen inte glömma att ladda den och jag måste verkligen kolla upp ordentligt innan jag far iväg.
Nu var det ju inte meningen att jag skulle åka så långt igår som det blev, men jag ska ju kunna göra det om jag kommer på det helt plötsligt, så nu måste Nina måste skärpa till sig!
När vi kom till Konsum på Ludvika gård fick Gert cykla hem och hämta bilen haha, och så hade vi den som en backup ifall att.
Nu tycker jag det är både krångligt och lite otäckt att åka in i bilen med den bakgavle lyften som är på bilen.  Jag ville helst inte åka in i bilen, så jag körde jätte sakta så batteriet skulle hålla så länge som möjligt och det gick!
Jag hade en blinkande röd lampa kvar när jag åkte dom sista hundra meterna, men det gick!
Ser nu att Gert glömt sätta rullstolen på laddning inatt så det måste han göra direkt han kommer upp.
Han har varit uppe på morgonen och skjutsat Melina till körskolan, men han gick och la sig en stund och vilade då han kom hem igen och hade ätit frukost.
Viktigt att ha den laddad så jag kan känna mig fri och redo liksom, jag vill inte sitta fler gånger med ångest över att jag kanske inte kommer hela vägen hem.
Om batteriet tar slut så går det ju inte att ta sig någonstans utan då får man hoppas det finns något hus i närheten så man kan få låna lite el av en stund, men jag har ju inte laddaren med mig då den är stor och klumpig så det blir liksom så krångligt.
Jag måste skärpa mig verkligen för jag vill ju inte sitta och oroa mig för något så onödigt haha:)

Vi såg på en film igår som vi hyrt och jag åt massor av lakritskolor:) supergott verkligen och jag kan äta hur många som helst tror jag nog.
Konstigt att jag som alltid bara gillat choklad förut har börjat gilla andra godisar, lite roligt förstås men konstigt. Kanske är det kroppen som behöver annat än choklad nu för tiden haha, men jag tror inte den egentligen behöver godis alls förstås.
Jag hoppas alla får en fin dag idag fast vädret inte är på topp!

Kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar