onsdag 14 augusti 2013

Mina älskade barn betyder allt i hela världen!

Hej på er!
Idag blev det inte någon skrivning alls på morgonen, utan jag skriver lite nu på dagen istället och får se hur det blir då jag inte sitter själv och det inte är tyst runtomkring mig :)
Det kanske blir lite rörigt igen men jag hoppas att det inte blir allt för jobbigt att läsa :)

Igår kväll åkte Marielle med tåget mot Gävle, Storlien och Trondheim, en jättelång resa för henne men så himla skoj blir det att komma dit och träffa lilla Angelica och Emilian och så förstås Sandra som hon ska bo hos.
Marielle är faster till barnen och det är hennes brors ex flickvän som hon ska bo hos.

Sandra är jättegullig och snäll mot Marielle och Melina och dom kommer att få fina dagar där är jag säker på.
Ett "litet" problem är att Sandra pratar en inte så enkel norska haha så det kan nog bli lite engelska mellan varven.
Nu kommer nog inte det bli så krångligt egentligen för jag tror nog att Marielle lär sig snabbt.

Igår var jag och Marielle till stan för att köpa några små presenter till barnen och vi hade en rolig stund på stan,  men till slut så blev det lite brådis hem så hon skulle hinna med allt hon tänkt göra innan hon skulle åka iväg.

Väntar på färdtjänsten :)

Nu åker vi :)

En Subway macka blev det :)

Väntar på att få åka hemåt igen :)
Melina hade börjat måla i gillestugan så hon blev hemma, men vi köpte med en god tonfisk macka till henne som hon kunde äta senare.
Även fast Marielle började packa på förmiddagen och hon inte skulle åka förrän på kvällen så blev det lite stressigt.
Jag träffade flera stycken på stan som jag pratade med som "sinkade" oss haha, men hon hann iallafall med allt hon skulle.


I Gävle då hon skulle hoppa på eller iallfall gå på natt tåget så var det två timmars väntan, och väntsalen stängde nästan en timme innan tåget skulle gå igen!?
Hur tänkte dom då undrar jag?
En ensam tjej mitt i natten alldeles ensam på hela järnvägsstationen utan att kunna gå in och värma sig någonstans,  eller få känna sig lite mindre ensam och det skulle vara lite mindre otäckt att ha någonstans att sitta inne!
Dåligt dåligt verkligen tycker jag och så borde det inte få vara.
Nu gick det iallfall bra och hon har kommit fram,  och Sandra har hämtat henne på stationen.
Hon kommer att få det roligt och härligt och jag är så stolt och glad över henne som bara drar iväg och törs!

Så som hon är önskar jag att jag varit då jag var ung, men om jag hade gjort det hade jag alldeles säkert inte haft mina älskade tjejer så det är och var tur att det blev som det blev på min tid.

Jag är så glad att dom törs och är självständiga och vet att dom är bra precis som dom är, det är jätte viktigt i livet att veta det och dom vet att jag verkligen tycker det och att jag älskar dom över allt annat och är stolt över dom!

Dom har inte haft det lätt under sin uppväxt kan jag lova och en vacker dag kommer den där boken om det som jag tänkt skriva och som jag redan döpt :)
Melina fyllde ju år häromdagen som en gång varje år, och lika gör ju Marielle en gång varje år och förresten så gör vi ju alla det.
Det är så sorgligt att deras pappa väljer bort att gratulera och skickar inte ens ett kort på deras födelsedag eller till jul, och har ju inte gjort på många år.
Det är så sorgligt och synd att han väljer bort sina döttrar ur sitt liv, att han som pappa och "vuxen" väljer att göra så kan man inte förstå då man är mamma och älskar dom över allt annat!

Det är svårt som barn att förstå hur ens förälder som man älskat och älskar slutar att bry sig och helt slutar höra av sig. Så svårt att förstå att ens pappa bara kan gå förbi och ignorera och inte ens säga hej. Ja allt kommer stå i min blivande bok och det blir nog en tjock sådan, och jag är rädd för att många många människor känner igen sig i det jag skriver då och delar med mig av.
Jag vet att det ju förstås finns både mammor och pappor som gör så som han gjort men för mig är det helt oförståeligt och så fruktansvärt elakt och sorgligt.

Jag har sån tur iallfall att få se mina barn och känna dom då dom växer och växt upp och jag kommer aldrig att sluta älska dom, jag är så glad att dom har mig som mamma och att dom vet att jag aldrig lämnar dom oavsett vad som skulle hända!
Jag har ju skrivit förut så många gånger hur mycket dom betyder för mig och hur glad jag är för dom, men jag kan skriva det hur många gånger som helst!

Mina älskade tjejer som förtjänar det bästa!
Imorse var det Bualee och Susanne som kom och hjälpte mig upp, så idag har jag en Susanne frisyr :)
Jag är så glad över mina alla som kommer och hjälper mig, så det finns inga ord för det!

Maria var till mig igår kväll och masserade mig igen, och sen då jag skulle resa mig då var benen mycket mjukare och det verkligen märktes att massagen var positiv och gjorde mig gott.
Jag känner ju inte att jag blir masserad, men jag känner att det är skönt ändå på något sätt, jag är så glad över alla hjälp jag får och Maria är verkligen en supervän som bara finns och finns.
Jag önskar förstås att jag skulle kunna göra något för henne också men det blir ju lite svårt, men jag finns iallfall och hjälper till när och om det behövs med det jag kan förstås.

Jag älskar snälla ärliga människor som är snälla och fina människor på riktigt och inte bara har en fasad utåt.
Ärlighet är det viktigaste i livet för mig och lögner och svek går bort och såna människor som är falska och ytliga vill jag inte ha i mitt liv.
Värme, kärlek och sanningar, det gillar jag!

Jag är lite trött idag, kanske är det massagen som gör mig lite trött, men det är det ju värt förstås för mina ben och min kropp behöver få blodcirkulation och behöver all  beröring, det är jag säker på.

Jag hoppas alla får en fin dag idag fast vädret ser lite osäker ut.

Idag ska Melina vara med i tidningen eftersom hon fyllt år och jag måstes köpa en tidning förstås. Hon skulle förstås egentligen vara med på hennes dag i måndags i tidningen men hennes mamma vilken ju är jag glömde att skicka in i tid haha :)
Det har hänt förr, så tokigt,  och för mig är det viktigt att sätta in bild och grattis varje år även om dom inte vill vara med haha:)

Sån fin bild på Melina och Oscar och Melina har "lånat" min tröja haha :)

Jag har gjort det varje år sedan dom var små och så får det bli och vara:)
Nästa gång är det Marielle som fyller 20 år :)

Kram kram från mig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar